Novi Sad
21.02.2012.
10:58 > 07:56
Muž nasilnik, koji je u piceriji "Karibik" pre nekoliko dana teško povredio suprugu čekićem po glavi, nakon čega se obesio, manje od mesec dana pre napada dobio je zabranu prilaska nesrećnoj ženi.
  • 21.02.2012 21:08
    samoodbrana
    dozvoliti graanima koji imaju razloge nošenje pištolja, druge nema
  • Srbenda

    21.02.2012 19:45
    treba znati
    Neki muskarci su toliki slabici i papci to je neverovatno jezim se , kad me riba ostavi ja joj se nasmejem a nadjem neku drugu vrlo brzo ! tako se bivsoj razbija mozak a NE CEKICOM
  • pijacar

    21.02.2012 18:06
    deki, reaguj
    najgori su napirlitani, picani, kao smekeri, a kod kuce, masakr.
    poznajem jednog takvog.
    kad se supruga pozali, tesko je utvrditi ko je nadlezan, sud, narodna policija ili centar za socijalni rad.
    i ostavite se teorije o batinama koja je iz raja izasla, patrijarhalne familije i slicnog.
    ko digne ruku na zenu ili decu, e tom bi nasao momka u zatvoru...
  • Piplfoks

    21.02.2012 17:05
    '...temelj familije je patrijarhalni odnos...'
    Svako govno se danas poziva na nekakva 'stara pravila', koja obično podrazumevaju ituaciju u kojem su oni uvek u pravu.
    Ne sumnjam da je temelj zatucane familije u kojoj si odrastao bio patrijarhalni odnos, kao i da će to biti temelj u tvojoj, ako uspeš da nađeš dovoljno napaćenu siroticu da je s njom zasnuješ. Takođe ne sumnjam da postoje baš solidne šanse da se i tvoja deca izmetnu u iste ovakve siledžije...
  • 21.02.2012 16:01
    manipulacije i tupani izmanipulisani
    manipulacije kroz promene sistema vrednosti, temelj drustva je familija, temelj familije je patrijarhalni odnos koji se gadja iz svih naoruzanja i tako perfidno unistava drustvo kroz izgovor brige o njemu...kad vam deca budu nasilni dileri kriminalci a zena ne samo vasa nego svacija - vi ste integrisani u novo drustvo sa novim sistemom vrednosti u kojoj svaka glupost moze a normalnost je ismejavana, zabranjivana...ja zivim po starim pravilima i jedino tako je moguce postici harmoniju...a ludaka kao ovaj ima i bit ce ih sve vise ali sve se koristi za proces unistavanja autoriteta muskarca na kome je pocivalo drustvo
  • dfssd

    21.02.2012 15:02
    sta se to desava sa novim sadom?
    ne smes vise na ulicu da izadjes od ludaka?
  • 21.02.2012 13:38
    "Da je u SAD prekršio zabranu, i da ga je ona nafilovala olovom, morali bi čelnici policije i sudstva da joj se izvinajvaju na tome što ga nisu bolje sprečili, tj. stavili iza rešetaka doživotno."


    Nemoj lupetati, života ti.
  • Đunta

    21.02.2012 13:17
    Kad živiš u Srbiju brale
    To je zla sudbina maltretiranih osoba u Srbiji. Dok ga lemaju niko ne može da ga zaštiti, a kada pokuša sam da se zaštiti strpaju ga u zatvor. Koliko žena sedi u zatvoru jer je zatuklo muža koji ih je 30 godina maltretirao? Ceo život su žrtve, prvo zbog siledžije, a posle ih država zatvori.
  • Andrija Šrek

    21.02.2012 11:54
    !!
    Naslov vam je skoro kao sa Njuz.net-a!
  • zašto uvek umanjuju delo?

    21.02.2012 11:54
    Nije on siledžija nego neko ko je pokušao ubistvo na svirep i brutalan način. Trebalo ga je njega obeseti umesto što su mu zabranili da joj prilazi, ostavivši je bez ikakve zaštite.
  • 21.02.2012 11:51
    Ako su njemu odredili zabranu prilaska, onda su njoj trebali ponuditi neko od sredstava samozaštite kao i obuku u rukovanju za slučaj da pokuša da je napadne. CS sprej, tejzer ili pištolj. Da je u SAD prekršio zabranu, i da ga je ona nafilovala olovom, morali bi čelnici policije i sudstva da joj se izvinajvaju na tome što ga nisu bolje sprečili, tj. stavili iza rešetaka doživotno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna